azizah's FotoPage

By: azizah harun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-May-2009 02:17 Email | Share | | Bookmark
Mr & Mrs Azri...on 17/8/07

 
 
 
View all 30 photos...
almost 2 yrs baru de time nk upload gambar nikah.. ntah pe la yg bz sangat sampai mcm tu skali..


Saturday, 11-Oct-2008 09:06 Email | Share | | Bookmark
open house OGKL kat umah kak fazid n abg fahmi

 
 
times up
View all 14 photos...
6 gambar pertama tu aku 'curi' from zizan a.k.a wak jan...hihihi..
ni suma open house raya OGKL. fuhhh..susah gile nk cari umh ni sbb abg fahmi bg directions ntah pe2..sbnrnye senang la...kahkahkahkah...
gambar yg lain nti ye aku upload


Wednesday, 1-Oct-2008 16:18 Email | Share | | Bookmark
aidilfitri 2008

umah kampung
 
 
View all 46 photos...
Aidilfitri yg ke-2 bersama rumate n specialnye dah de MUHAMMAD AIMAN!!!
ni raye kat side in-;aw kat teluk intan...
mmg hapening sbb ramai sgt...
tp isnin before raya tu little aiman demam la plak...hampir2 kami nk pack balik KL sbb dia nangis non stop...
alhamdulillah sok nye dia dah baik...


Wednesday, 27-Aug-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
lea's wedding

 
 
 
View all 16 photos...


Thursday, 14-Aug-2008 07:44 Email | Share | | Bookmark
azrizah's junior

 
geli la kaki saya mama...
 
View all 38 photos...
pix ni suma amik from 14jun until 27july. campur2 n xtau nk letak title pe. so aku upload je suma skali...
tp x tersusun la..maklum la upload kat ofis..curi2...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net